de Kim

Fermented Food Factory &Lab

Wij werken voortdurend aan de ontwikkeling en productie van gezonde voeding: gefermenteerde groenten, met melkzuurbacterie of miso-schimmel (Aspergillus). Smaak, smaak en smaak. En probiotica en nuttige enzymen.

Producten die wij bieden

Wij werken voortdurend aan het uitbreiden van het assortiment. Uit eigen inspiratie of op verzoek. Wij werken voor het hogere segment van de horeca.

KimChi regular

Hét Koreaanse bijgerecht van Chinese kool, wortel, rettich (daikon) gember, knoflook en Koreaanse chiliflakes. Handgesneden, vegan, biologisch. De ultieme smaakmaker: friszuur, pittig en funky.

KimChi gold

De bekende KimChi, maar dan zonder Koreaanse chiliflakes en een vleugje geelwortel. Friszuur en funky. Het goud op je bord.

Atjar Tjoempoer

Het originele Indonesische bijgerecht. Handgesneden, biologisch en vegan. Van bloemkool, witte kool, wortel paprika, komkommer, peper, gember en geelwortel. Kleurrijk en friszuur.

Miso

Miso voor soep, voor sauzen of voor marinade om groenten, vlees en vis te verrijken. De enzymen in de miso zijn vers en zorgen voor een actieve marinade. Het lab heeft 7 verschillende miso’s in onderzoek. Bijvoorbeeld met kikkererwten, boekweit, amandel of sinaasappelschillen.

Tamari

Dé soyasaus van de verschillende miso’s, allen op basis van rijstkoji.

Mosterdzaad

knapperige friszure hele mosterdzaad met een mondgevoel van kaviaar. Voor bij een stoof. Verkrijgbaar in naturel, met geelwortel of paarse wortel.

..

..

Melkzuur producten

  • KimChi’s
  • Atjar Tjampoer
  • Sambal
  • Mosterdzaad

Rijstkoji (Aspergillus Orizae)

  • Miso’s
  • Tamari’s

“…”

Voor meer informatie of bestellingen:

Jupijn Haffmans

06 2824 7798

connect@jupijn.nl

Bekijk, lees, beluister

Word lid van 900+ abonnees

Blijf op de hoogte van alles wat je moet weten.